Ett inlägg om fönsterputs

Ett inlägg om fönsterputs

Bor du i Örebro och vill få hjälp med fönsterputs? Jag skriver det här inlägget efter att ha vänt mig till en firma som kan det här med att putsa fönster. De fick mina fönsterrutor att glänsa! Det var en trevlig överraskning efter den här långa hösten och vintern där vädret hade satt sina spår i form av extremt smutsiga rutor.

Det är nämligen så att när det kommer till fönsterputs så har jag försökt genom åren att göra det själv men det har aldrig blivit 100 procent bra. Hur jag än har försökt så har rutorna blivit flammiga eller så har det blivit ränder på. Det gör att man såklart tröttnar på detta slitgöra och när jag hörde att en kollega till mig vänt sig till en firma för att få hjälp med fönsterputs och att det gjorde ett strålande jobb så blev även jag intresserad av att vända mig till samma firma och de var verkligen någonting utöver det vanliga! Fantastiska fönster har även jag fått och nu kommer jag aldrig mera att försöka putsa fönster själv utan jag kommer vända mig till denna firma. Du kan kontakta dem via den länk som jag har här ovanför, då kommer du till deras webbsida och kan läsa mer om dem där. Det här är en firma som även erbjuder städservice och även om jag för egen del inte har anlitat dem för städning så är det kanske någonting jag kommer att göra. Jag brukar storstäda en gång om året på våren och det hade uppriktigt sagt varit väldigt bekvämt att anlita deras hjälp till detta. Så nu vet ni detta och jag hoppas att ni återkommer till mig efter att ni har vänt er till dem för att berätta om hur ni tyckte att det var att låta dem putsa era fönster!


Kommentarer är stängda.